Papamoscas cenizo / Ash-throated Flycatcher

Nombre científico / Latin Name: Myiarchus cinerascens

Ash-throated Flycatcher

Macho / Male

Ash-throated Flycatcher

Hembra / Female


Hábitat: Bosque abierto

Alimento: Insectos, artrópodos, y pequeña fruta. De vez en cuando pequeños reptiles y mamíferos.

Colocación del nido: Agujeros

Comportamiento: Planeando en el aire

Dato interesante: El pelo de conejo es usado con más frecuencia para hacer nidos

Habitat: Open woodland

Food: Insects, arthropods, and small fruit. Occasionally small reptiles and mammals.

Nest Placement: Cavity

Behavior: Hovering

Interesting Fact: Rabbit fur is most frequently used nesting material


« Back to Bird Study home page