Chipe negrogris / Black-throated Gray Warbler

Nombre científico / Latin Name: Dendroica nigrescens

Black-throated Gray Warbler

Macho / Male

Black-throated Gray Warbler

Hembra / Female


Hábitat: Bosque

Alimento: Insectos y orugas

Colocación del nido: Árbol

Comportamiento: Colecta alimentos en el follaje, tambien en el aire

Dato interesante: Son especies migratorias consideradas de distancia corta pero unos cuantos aparecen cada año en los estados de Este de Estados Unidos

Habitat: Forest

Food: Insects and caterpillars

Nest Placement: Tree

Behavior: Foliage gleaner, also aerial forager

Interesting Fact: Are considered short-distance migrants but a few turn up every year in the eastern states as vagrants


« Back to Bird Study home page