Zumbador rufo / Rufous Hummingbird

Nombre científico / Latin Name: Selasphorus rufus

Rufous Hummingbird

Macho / Male

Rufous Hummingbird

Hembra / Female


Hábitat: Bosque abierto

Alimento: Néctar y insectos

Colocación del nido: Árbol

Comportamiento: Planeando en el aire

Dato interesante: El colibrí mas bravo en Norteamérica

Habitat: Open woodland

Food: Nectar and insects

Nest Placement: Tree

Behavior: Hovering

Interesting Fact: Feistiest hummingbird in North America


« Back to Bird Study home page