Zorzal de Swainson / Swainson's Thrush

Nombre científico / Latin Name: Catharus ustulatus

Swainson's Thrush

Macho / Male

Swainson's Thrush

Hembra / Female


Hábitat: Bosques coníferos, bosques caducos rivereños, aliso o matorrales de sauce

Alimento: Insectos y frutas

Colocación del nido: Arbustos

Comportamiento: Colecta alimentos en el follaje

Dato interesante: Los machos a menudo tienen duelos cantantes que pueden acabar en una persecución o el ataque

Habitat: Coniferous forests, deciduous streamside woodlands, alder or willow thickets

Food: Insects and fruit

Nest Placement: Shrub

Behavior: Foliage gleaner

Interesting Fact: Males often have singing duels that can end in a chase or attack


« Back to Bird Study home page