Chipe corona negra / Wilson's Warbler

Nombre científico / Latin Name: Wilsonia pusilla

Wilson's Warbler

Macho / Male

Wilson's Warbler

Hembra / Female


Hábitat: Arbusto

Alimento: Insectos y algunas bayas

Colocación del nido: Suelo

Comportamiento: Colecta alimentos en el follaje

Dato interesante: Están en disminución acelerada debido a la pérdida de hábitat

Habitat: Shrub

Food: Insects and some berries

Nest Placement: Ground

Behavior: Foliage gleaner

Interesting Fact: Are in steep decline due to habitat loss


« Back to Bird Study home page